Не така... с Виктория!

Вики напусна Music Idol по свое желание, Симона и Преслава отърваха гоненето си от шоуто
30 апр 2009 15:59,
105
Не така... с Виктория!
Снимка: Булфото

Една от участничките в третото издание на Music Idol напусна състезанието.

Но не защото зрителите гласуваха за това.

Виктория Димитрова напусна шоуто по свое желание. Поне така каза.

По този начин тя спаси малката Симона и чаровната Преслава.

Колегите й от състезанието почти успяха да докарат учудено-тъжни физиономии.

Само за минута невероятно "изненаданите водещи се посъветваха“ с редакторите, които начаса разрешиха безпрецедентната маневра.

Последва порой от "неподправени“ реакции на уважение към жеста на незрящата Виктория и с това мелодрамата приключи.

А аз се сетих, че наскоро бях на представление на групата на сина ми в детската градина, което определено бе по-професионално в сравнение със снощната пиеска.

Виктория изпълни ролята си в предаването, отреденото й време изтече и  фарсът свърши. Каквато и да е истината - момичето имаше достойно поведение на края.

Прощалната й песен бе "Не така" на ФСБ.

И наистина: не така се използва драмата на едно сляпо момиче.  И не така се прави шоу.

А само за припомняне...  Още по време на кастингите за Music Idol 3 Виктория сподели историята си, която потресе цяла България.

Тя заяви, че е изгубила зрението си в резултат на системен побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, бивш барабанист в група Сленг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
светла преди 15 години
смятам че вики си е виновна.сама допусна да бъде използвана.и всичко това се обърна срещу нея.тя е певица но личната драма я измести и пеенето и остана на заден план.стана досадно .жалко за вики.снощи беше пълен фарс без капка изтина.това беше преднамерен начин за достойно излизане от шоуто.
43
0
 
2
 
! Отговори
Handel преди 15 години
Човече, ами като знаеш толкова много що не се изтъпани по телевизията да потвърдиш разказа на викторията, а? И защо НИКОЙ не се изтъпани по телевизията да потвърди разказа и? Но се появиха хора които защитиха обявеният за престъпник от виктория и компанията и човек.А иначе като си скрит зад анонимността всичко можеш да кажеш и напишеш. Нищо чудно да си комарджията - баща на Виктория (според официалното заявление на майката - не според анонимни драскачи).А колкото до това от кое се е получило отлепването на ретината - как точно разбра че гаджето и е удряло и от това се е получило? Тя е имала 13,000 евро. Ако майката на гаджето и е права и баща и е комарджия не е ли напълно възможно той да и е ударил 2 шамара за да и вземе парите и да ги проиграе?Да не говорим за това че другаде пишеше - пак официално, а ни страхливо като теб че самата виктория има проблеми с психиката и като изпада в истерии започвала да си блъска главата в стената.Пък нека има гал.фони, които да си мислят, че е невъзможно тя да лъже! Аман от дИбили!!!
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИВАН И АНДРЕЙ, КОИТО СА ПЪЛНИ ОЛИ...ГОФ...РЕНИ И НЯМАТ МЯСТО ПРЕД КАМЕРИ?
41
0
 
1
 
! Отговори
Ицо преди 15 години
Аз мисля,че досега отпаднаха хора,които пееха по-добре от Вики.Или вота бе манипулиран,за да остане тя до този етап,или хората са гласували за нея от съжаление.Последните дни цирка стигна своя връх.Тя имаше 24 часа да вземе решение.Не беше ли по-нормално тя ,без да обявява намерение,да вземе решение да напусне и тогава да го обяви?Как се случи,че в началото тя бе решила да остане(обмисляла го е 24 часа),а след 60 минути отиде на другия полюс?!СРАМЕН ЦИРК!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Истината е, че в БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРИЕМАТ РАЗЛИЧНИТЕ ХОРА. Оня Гъмов дето излезе и каза, че иска да си ходи Виктория, защото била сляпа и затова пускали хората смс за нея е типичния българин. ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ ИЗКАЗА ДА СЕ МАХНАТ ОНИЯ ОТВРАТИТЕЛНИ ***, АААА? ИЛИ МАРИЯ ИЛИ ФЪНКИ, КОИТО СА ВЪРХА НА ТЪПОТИЯТА? ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИВАН И АНДРЕЙ, КОИТО СА ПЪЛНИ И НЯМАТ МЯСТО ПРЕД КАМЕРИ?
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГАВРА СЪС СЛЕПИ, СПРАВКА - МЮЗИК АЙДЪЛ БЪЛГАРИЯ.
38
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Сигурно драмата на Виктория не е измислена и няма човек, който да не й съчувства. Но мен ме подразни нейното поведение в `айдъла`още от самото начало. Скромността щеше да й отива повече. А тя правеше всичко възможно да фокусира вниманието на всички. Непрекъснато занимаваше публиката с проблемите си и се оплакваше, че другите го правят. И когато разбра, че няма шанса да бъде финалист, се изписа благородна. И успя да заблуди всички. Но фалша се вижда. Съжалявам, че трябва да го кажа.
37
0
 
0
 
! Отговори
beki преди 15 години
ave za ko si tragva sega nqma i da kaje sigurno kvo vnimanie li e iskala i tq"kato si po4nal ne6to,dovar6i go do kraq"kazali horata.to ne bqha sajeleniq to ne be6e rev.kakvo e pravela s biv6iq si priqtel kato q smilal kato kru6a sistemno edin 4ovek ovajava6t sebesi ne bi go pozvolil tova ne6to taka 4e do nqkade ima vina i tq.
36
1
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
Вики, имаш чудесен глас и си достойно момиче, но защо не си признаеш, че простотията на торбата с л..., наречена Фънки , и дебилността на Мара отварачката, съчетани с идиотията на Андрей и Иван, ти дойдоха вповече?
35
1
 
0
 
! Отговори
Dedo преди 15 години
Човече, лично съм говорил с майката на Димитър и лично тя ми е казвала, че е подозирала /повтарям - подозирала!/, че той я бие, но е смятала, че се е случило само веднъж или два пъти /когато я попитах дали е вярно, че на един бой е била свидетел жената 10 пъти ме пита дали разговора се записва и дали това, което каже ще се използва после срещу сина й!!! и в крайна сметка каза "Това ще го запазя за себе си/" това на какви мисли те навежда, ще ми споделиш ли??? Пак казвам - не защитавам Вики, тя си има нейната драма, съчувствам й, но че онзи барабанист я е пердашел, е по-ясно от бял ден! И съвсем друг е въпроса защо е стояла с него, след като я е побийвал - не знам, а и не мога да разбера. Но ходихме от предаването при още 2 очни лекарки и те също потвърдиха, че отлепянето на ретините й е станало вследствие на удари, а не вследствие на това, че е имала 5-6 диоптъра! Пък нека има гал.фони, които да си мислят, че тя лъже! Аман от дИбили!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко от началото до края вчера беше нагласено и си личеше. Имам способността да виждам когато хората преиграват. Представете си че тя се беше отказала в началото. После какво правим? Нямаше да има шоу и щеше да свърши за 10-тина минути.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига сте се подигравали с Вики ! Тя беше една от най-достойните за следващ Music Idol. Music Idol не Ви е детската градина на сина Ви. И нагласено да Ви се е сторило ми изглежда страшно пошло да използвате положението си, за да пишете лично мнение в статия.
32
0
 
0
 
! Отговори
Handel преди 15 години
Ето какво казва майката на момчето. И доста повече прилича на истина от налудничавите изпълнения на викторията:"Романът на талантливия музикант с Вики започва през 2004 година, след завръщането им от турне в Южна Корея. "През лятото дойдоха у нас в Аспарухово за първи път заедно", припомня си майката Величка. Тогава Митака наема вила в Евксиноград и репетира за работа в чужбина с банда от 5-6 музиканти, сред които и Вики като певица. Нещо не се получило и останали у нас. "Тогава ми направи впечатление, че никой от близките й не потърси Виктория. Тя непрекъснато ходеше с някакъв молитвеник и не правеше нищо, защото била зле с очите, имала 10 диоптъра и при претоварване можело да й се отлепи ретината. Може би е имала прогресивно очно заболяване", гадае жената, но си спомня, че синът й носел торбите, вдигал тежките предмети и готвел, за да не се претовари Виктория. След като за половин година изхарчили неговите 15 хиляди евро, заминали при бабата и дядото на Вики в монтанското село Якимово. "Живяха там 8 месеца и през това време 3-4 пъти са идвали във Варна. Никога не са давали повод, че нещо помежду им не върви. Опитаха да си купят къща с 13 хиляди евро, които Вики бе взела от продажбата на наследствен апартамент в Монтана. Беше ги дала на Митко, защото баща й бил комарджия и можел да ги изхарчи", казва Величка. През май 2005 година Митко купува сватбен пръстен и различни бижута на своята принцеса. Заедно с Вики подготвят медицински свидетелства и обявяват, че скоро ще се женят. В началото на юни, при последното им пристигане във Варна Митко се оплаква, че напоследък все по-често губи памет. Купуват му лекарства, но състоянието му се влошава и той изпада във вцепенение с блуждаещ поглед. При това положение Виктория заявява, че Митко е много болен, не може да му помогне и ще извика баща си, за да я прибере от Варна. Викат линейка, за да откара музиканта в психиатрията за лечение, както и полицейска кола, в случай че започне да буйства. Те пристигат заедно с таксито, с което Виктория си тръгва. "Разделихме се с прегръдки и най-добри чувства, а синът ми гонеше таксито и викаше след Виктория: "Бейби, върни се! Остани, бейби!"
31
0
 
0
 
! Отговори
M'dolla преди 15 години
Не гледам тези формати, нищо не би ме накарало да го правя. Но съжалявам за хората в неравностойно положение и подценяването им!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
E , добре де . Нещо не схващам. Ами този барабанист , като я е млатил толкова много,тя защо още при първият бой не си е вдигнала парцалките. То верно в библията пише , че като ти ударят един шамар - подложи и другата буза , та да те фраснат още един път/въпреки ,че изобщо на съм съгласен стози постулат/ ама това е прекалено. Нормална жена ще се изнесе със сто километра в час. Та затова съм съгласен с останалите колеги , че нещо преиграха и понамириса на кофти сценарии.
29
0
 
0
 
! Отговори
Dedo преди 15 години
И още нещо ще ви кажа от предаването - най-неискрен, най-фалшив, лицемерен и неприятен човек е Митко /Бургаския кюнец както му викаме помежду си!/. Пред камерите постоянно се прави на внимателен и загрижен, а всъщност е елементарен егоист, който се интересува само от себе си и от пари, и не на последно място - къпе се по-рядко от веднъж на седмица, по около веднъж на 2 седмици, смърди на пор отдалеч постоянно, добре, че има гримьорки, та да го парфюмират преди концертите, че не се трае ...!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако факт, че прокоратурата го е изкарала луд, то също така е факт, че бившият и приятел се е уженил с удостоверение, че е нормално мислещ човек!
27
0
 
0
 
! Отговори
Dedo преди 15 години
Хайде малко тайни от "кухнята" на предаването - първо - Виктория наистина е жертва на барабаниста, биел си я е /доколко редовно не знам, но в личен разговор майката на бияча сподели, че е подозирала, че я бие, но че по тАлАвизията ще отрича до дупка!/, но защо тя е стояла с него, след като я е пердашел - не знам!второ - Виктория е имала 5-ти диоптър късогледство преди побоя, но отлепянето на ретините се дължи на побой, не на късогледството!трето - много пъти се опитвахме да се свържем с насилника, но той или се криеше, или майка му отказваше да каже къде е и той да застане пред камерата!четвърто - историята вчера, с отказването на Виктория, беше нагласена още през деня, но двамата ге.йо.ве /нищо, че са ми работодатели!/ искаха да изглеждало "все едно на момента" е взела решението си.пето - повече от 2 месеца общувах с Виктория и мога да кажа на т.нар "психолог" и на всички останали - момичето е искрено, добро, само на моменти лесно се пали и озлобява, ужасно тъжна е и цялата тази "драма" с преекспонирането на проблема й, беше идея на двамата ге.йо.ве и Фродо /Витомирчо Саръивановчо/, а не на самата Виктория - тя на няколко пъти ги молеше да не я подлагат на цялото това напрежение, но те не и не - това е важен проблем /за домашното насилие - съгласен съм, но не е проблем на Мюзик Айдъл!/, ще има гледаемост и т.н.Последно - не знам дали ще ми повярвате, но ви казвам истината, пък вие си мислете каквото си искате. И недейте да сте толкова озлобени към човек, който не познавате ...
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно защото го могат, за това го правят. А такива като теб цял живот да се правят на интелигентни, изразявайки недоволството си, няма да им стигне!
25
0
 
0
 
! Отговори
Кой ли го гледа това преди 15 години
Кой ли го гледа това "шоу"?!?!?!